InformationMedlemmarStyrelse

Mini-utskick

Styrelsen fick en förfrågan från en vägförening kring Ramhultasjön om att skicka med lite information till dessa medlemmar i samband med att de ändå skulle skicka ut kallelse till sitt årsmöte. Detta gör att vi nu skickar ut ungefär 150 exemplar av en mini-broschyr, samt en uppmaning om att bli medlem, till dessa hushåll.

Om det är fler vägföreningar eller andra organisationer som gärna vill att vi ska antingen komma och berätta om vad vi gör i Sätila fiber, eller skicka med ett utskick med något annat, så är ni välkomna att kontakta oss direkt.

Vi kommer även ganska snart att skicka ut en liten påminnelse till alla er som ännu inte har betalat, men som tidigare har visat intresse av att vara med. Vi tar fortfarande hjärtligt gärna emot även er som fullvärdiga medlemmar! Ansök medlemsskap nu — om du inte redan har gjort det.