Information

Medlemsavgift 2015 – fortfarande alldeles för många som inte har betalat in!

Detta utskick gick idag ut till 143 (!) stycken medlemmar, antingen via post eller e-post, beroende på vad vi har i vårt register. Det är ungefär en tredjedel av vårt registrerade medlemsantal. Trist för oss i styrelsen, som hellre hade lagt ner energi på att föra projektet framåt, och trist för er medlemmar som har betalt in i tid och som riskerar att nu få hela projektet förskjutit i tid på grund av att styrelsen måste arbeta med ”onödiga” uppgifter.

Detta är nu tredje, eller kanske fjärde, gången som vi skickar ut påminnelser om att årsavgiften måste betalas in!


 

Du som får detta utskick har ännu inte betalat in medlemsavgiften för 2015!
Det är trist för oss som försöker driva detta projekt, när så mycket tid behöver läggas ner i onödan på att jaga in medlemsavgifter. Ungefär en tredjedel av alla medlemmar (över 140 st!) har ännu inte betalat in medlemsavgiften för 2015 (200 kr), trots upprepade påminnelser om detta. Snälla hjälp oss genom att betala in denna avgift å det snaraste!

Vad händer om jag inte betalar in min medlemsavgift?
Du riskerar att bli utesluten ur föreningen och därmed både mista dina inbetalade insatser, samt att inte bli ansluten till det kommande fibernätet.

Hur betalar jag in medlemsavgiften och hur mycket?
Du gör en bankgiroinbetalning till BG 250 – 49 00 på totalt 200 kr och märker överföringen med din fastighetsbeteckning samt ditt namn.

Jag har ju redan betalat in?
Om du redan har betalat in, så får du gärna kontakta vår kassör Gull-Britt för att se om vi har råkat missa din inbetalning eller om den har registrerats på fel sätt. Du når henne enklast på gb.brunander@telia.com.

Återigen, vänligen betala in denna årsavgift så fort som möjligt!

Med vänlig hälsning,

Linus Nordling
Ordförande, Sätila Fiber