Information

Fastighetskit måste hämtas ut för Ramhulta/Årenäs/Fjärås

Viktig information till er i Ramhulta/Årenäs/Fjärås som inte hämtat ut fastighetskit

Det finns ca 40 fastigheter i området Ramhulta/Årenäs/Fjärås som inte hämtat ut sina fastighetskit på de 4 tillfällen som funnits för uthämtning. Det är viktigt att dessa fastigheter hämtar ut sina kit, så att inte blåsningen blir försenad. Vi vill därför uppmana er som inte hämtat ut fastighetskit att komma till Björlandavägen 11 på Lördag kl. 9-12.

För alla andra

För er som bor i andra områden så ber vi er att avvakta lite, då vi i nuläget inte har fler fastighetskit än för de fastigheter som är kvar i Ramhulta/Årenäs/Fjärås. Det kommer snart mer kit och då kommer det finnas fler tillfällen.

OBS!

För er där grävningen inte gått förbi er fastighet: Vänligen sätt ut en skylt vid tomtgränsen om hur lång slang ni vill att grävarna ska lämna till er. Då behöver ni bara hämta ut fastighetskit.

Vänliga hälsningar,
Fiberstyrelsen